Виктория Капитонова вече е с нов профил, канят се да баннат и него! Ето кой я саботира

0

Ден след като една от най-хейтваните участнички в „Ергенът“ Виктория Капитонова остана без профил в Инстаграм, рускинята създаде нова официална страница. „След последния епизод на „Ергенът“ много недоброжелатели са докладвали моя профил, но е въпрос на време да си го върна!!! Ще се справя и с това! Благодаря на хейтърите, че отделят вниманието си на мен“, написа финалистката в „Ергенът“.

По информация на Kliuki.bg въпросните „недоброжелатели“, докладвали стария й профил, вече са предприели действия така, че и новият да бъде баннат.

А кои са тези „злосторниците“? Kliuki.bg научи, че голяма част от потребителите, подали сигнал срещу профила на Капитонова в Инстаграм, са бг мамите от едноименния форум. Както е известно, родните мами са голяма сила и след последния излъчен епизод с агресията на Капитонова те са се наговорили вкупом да я докладват.

Часове след създаването и на новия профил, във форума на мамите вече тече дискусия как да свалят и него. Десетки потребителки си признават, че вече са го докладвали и очакват и той да бъде премахнат от админите. „Това е моят начин да покажа несъгласието си с нейното поведение“, коментират мамите.

Припомняме, че в последния излъчен епизод Капитонова изтърва нервите си за пореден път срещу Алекс Гърдева и изля чаша с вино върху нея. „Българска злобарка“ бе една от обидите, която най-много засегна мамите.

И тъй като основният доход на рускинята идва именно от Инстаграм рекламите й, родните потребителки решиха да я засегнат по най-слабото място.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.