Бившият на Джей Ло – Марк Антъни се жени за миска, по-млада от него с 30 лета! (СНИМКИ)

0

Марк Антъни предложи на младата си годеница в Дисниленд!

Бившият мъж на Дженифър Лопес и световна звезда Марк Антъни ще последва примера й с Бен Афлек и ще се жени. Дори може да изпревари бившата си с датата на сватбата. Мнозина могат да му завидят на 53-годишния Антъни, чиято избраница е Мис Парагвай и първа подгласничка на Мис Вселена.

Става дума за 23-годишната Надя Ферейра, която определено е „топ ъф дъ топ маце“. Брюнетката е доста по-височка от самия си любим, но кой ти гледа тези подробности. А и като се любят младите, нека се вземат, коментират с усмивка в нета.

Най-изненадващото, но и забавно е, че предложението за брак, което Марк е отправил към Надя, се случва не къде да е, а в… Дисниленд. Съвсем подходящо място, предвид годинките на годеницата, бъзикат се по форумите.

Сладури с 30 години разлика

Двамата обаче изглеждат много влюбени, а и Антъни се котира чудесно сред жените, кой знае защо (извън парите и славата, де). Знаем, че той не е типа мачо мен – дребничък, доста хилав дори, но се говори, че бил идеалният любовник и страшен звяр в леглото.

Вероятно има истина в това, защото и самата Дженифър Лопес остана с него цели десет години – толкова издържа бракът им. Двамата имат близнаци, които вече са тийнейджъри. Дали Джени ще бъде поканена на венчавката, заедно с Бен?!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.