След подписа: Орхан Мурад отведе булката Камелия… вкъщи! (виж още + СНИМКИ)

0

Орхан Мурад не заведе булката си на меден месец, нито дори на хотел!

Горчиво! Баладичният Орхан Мурад вече е с нова булка и официална съпруга. Както стана ясно, той се врече на Камелия Добрева, с която са заедно от месеци. Сватбата вече е факт, а булката си бе, както подобава – с бяла рокля и широка усмивка. Само дето след сватбата младоженецът не я заведе на почивка или поне на хотел, а… я прибра вкъщи.

Орхан Мурад
Наздраве за младоженците!

Това личи ясно от снимките, които Орхан пусна късно вечерта, а хората се заредиха да им честитят. Зад двамата се вижда напълно нормалната битова обстановка на кухня с голяма маса, вероятно в жилището на Мурад. Това не пречи на Камелия да бъде доволна, разбира се.

Певецът не споделя къде е било събитието и дали е имало много гости, а просто написа, че се чувства щастлив. Дали щастието му е пълно обаче, предвид това, че щерката Сузанита не ще и да го чуе, е отделен въпрос.

Партито за булката беше… вкъщи

Знаем, че той се разведе с майка й Шенай, която вече е с нов мъж в Германия и пожела късмет на новото семейство. Уточни обаче, че Орхан далеч не е мъжът в романтичните си балади, а у дома честичко избивал пред жените своите комплекси.

Дали така ще се получи и с Добрева, ще видим занапред. Остава и въпросът ще му роди ли и тя още един наследник?!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.