Резил! Виктория Капитонова се фръцка с чанта менте – подарък от гаджето й

0

„Марковата“ рускиня Виктория Капитонова се фръцка с чанта менте, подарък от гаджето й. Аксесоарът уж е на луксозната марка Louis Vuitton, но светски познавачи веднага разпознаха, че е реплика.

Оригиналът струва близо 6000 лева и Виктория не пропусна да се похвали колко щедър е приятелят й и какви луксозни подаръци й прави. Оказва се обаче, че менте чантата е оценена на не повече от 300 евро и е закупена от китайски сайт за реплики на маркови дрехи и аксесоари.

Не е тайна, че новият на Виктория Капитонова е заклет скъперник. Богаташът, известен като Дидо Културиста, се скръндзи за всяка сметка, а когато с риалити звездата ходят на почивка в чужбина, използва само нискотарифни компании.

Това рязко контрастира с максимата на Капитонова за луксозен звезден живот, в който мъжът нонстоп трябва да й прави скъпи подаръци и да й купува маркови аксесоари от „Ролекс“ нагоре. Затова изборът на Виктория за гадже изненада всички, още повече, че Дидо Културиста не блести с особена мъжественост и привлекателност.

„Явно никой друг не е проявил интерес към меркантилната и пресметлива рускиня и й се е наложило да се примири с богатия, но стиснат чичка. Иначе намираше кусури на Виктор“, злобеят нейни недоброжелатели в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.