Леш: Симона Загорова откърмва щерка си с мазна чалга! (виж още)

0

Малката Галина расте с мазни и пошли гьобеци от бебе!

Симона Загорова потресе мрежата преди часове със сторито, което постна. В него тя се шофира автомобила си, на задната седалка на който е едногодишната й дъщеричка Галина. През цялото време в колата дъни на макс яка, мазна чалга – очевидно новата песен на Симона. А малката, още бебе, не разбира нищо и се хили и маха крачета на просташките ритми.

Симона Загорова
С плоска чалга откърмва щерка си Симона Загорова

„С Галина двете си слушаме „След края“, написа в сторито Загорова, видимо доволна, че и горда от този факт. Вместо очакваните радости и похвали обаче, тя получи много, ама наистина много критики и дори обиди. Повечето потребители останаха потресени и отвратени от това, че малкото човече се възпитава с тази откровено пошла музика. А знаем, че каквото ти набият в главата от малък, това и ти остава в нея.

Пълен леш!

„Симоно, ти не си нормална, ма?! Как не те е срам?! Уж с претенциите ти за акъл и интелигентност, а превръщаш щерка си в бъдеща куха лейка и кифла още от бебе. Да си чувала за класика, да си чувала за готин рок, да си чувала изобщо за стойностно изкуство?! Надула маането и доволна… Много си зле, момиче“, коментират в нета гневни потребители.

Загорова обаче не се вълнува от тези критики, а и нормално… все пак и тя е дъщеря на чалга, а не на оперна певица.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.