Емо Чолаков: Грам не съжалявам за думите си към „Ергенът“ – пошло и жалко е! (виж още)

0

Емо Чолаков потвърди мнението си за „Ергенът“!

Грам не съжалява Емо Чолаков за обидата, която нанесе на предаването „Ергенът“, още повече, че става дума за реплики към конкурентен формат в конкурентен ефир. Знаем, че преди дни Чолаков сподели в ефир, че „Един за друг“, на което той е водещ, е наистина романтично и стойностно предаване, което показва реалните и най-вече добри човешки отношения.

Емо Чолаков
Емо Чолаков не просто се е изпуснал, той наистина смята така

За разлика от него, той определи другото предаване „Ергенът“ като елементарно, плоско и пошло. Показващо жените в нелицеприятна и дори унизителна за тях светлина, а мъжете са в позицията на бейове, но също безхарактерни.

Разсъжденията на винаги усмихнатия Чолаков разгневиха феновете на Виктор Стоянов и „харема“ му като по-устатите дори заявиха, че Би Ти Ви може да го съди за умишлен опит да саботира конкуренцията. На Емил обаче хич не му и дреме, разкриха близки до него от кухнята на Нова.

„Емо разбра и лично изчете много коментари по случая в мрежите, но това, което направи, бе да се смее с глас. И пак повтори същото – че в подобен род уж риалити, няма грам реалност. Всичко било нагласено, зле режисирано и скалъпено, водещо единствено до опростачването на масите с елементален сеир“, споделят източниците.

Между другото, мнението на бившия синоптик е подкрепяно дори от зрителите на „Ергенът“, така че няма за какво да го виним.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.