Бомба: Ето я шокиращата причина за раздялата на Християна Лоизу и Боби Стар! (виж тук)

0

Християна Лоизу не иска да вижда бившия и на снимка!

Победителката в Х Фактор, гласовитата Християна Лоизу, наскоро прекрати дълга и сериозна връзка. Кипърката бе обвързана и лудо влюбена в журналиста Борислав Борисов, познат като Боби Стар. Двамата стигнаха дотам, че дори се сгодиха официално. Но изведнъж… крах! Всичко отиде по дяволите.

Християна Лоизу
Боби Стар накичил Християна Лоизу с рога

Близки до певицата разкриха коя е причината за раздялата им, тъй като тя самата е твърде уклончива и не дава обяснения. А и как да даде, след като се оказа, че Боби й е сложил няколко красиви, дълги и разклонени рога?!

На практика Боби Стар се прочу покрай серията си интервюта със скандални силиконки и бръмчалки в Тубата, една от които бе фрапантната Андреа Иванова от Бургас, позната като бургаското Барби. Именно с такъв род жени той съгрешил не един или два пъти, а скромната Християна не подозирала дори.

Примамен от „разчупените“ гърли, Борислав започнал да смята годеницата си за твърде скучна и едва ли не задръстена в кревата. „Християна е нежно и мило момиче, което хабер си няма от врътките и чалъмите, с които силиконовите каки ловят мъжете. А след като му приложиха тези хватки на практика, Боби полудя и ги подкара наред“, разкриват близки до Лоизу източници.

Певицата разбрала съвсем случайно за подвизите на любимия от „загрижени клюкарки“ и буквално изригнала. Веднага прекратила връзката и не искала да го вижда и на снимка вече. Обяснимо, нали?!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.