Наша известна естрадна певица е голямата любов на Астор! (ето коя е + подробности)

0

Астор имал изпепеляваща любов с известната ни певица!

Големият Астор, който си отиде преди дни от този свят само на 78 години, е имал наистина интересен, бурен и изпълнен със събития живот. Последното, което може да се каже за него е, че е живял скучно. Астор остави много не само на България, но и на света, като признаваше, че не вярва в магиите, а в човешкия дух и разум.

Астор
Астор в луда любов с Мими Иванова

Любовни „магии“ обаче Астор е имал много, неведнъж е бил влюбен и около него е било пълно с красиви и известни жени. Една от тях обаче е тази, която оставя траен отпечатък в сърцето и спомените му, като за нея той казваше, че е била голямата му любов.

Мнозина не подозират дори, че става дума за любимата естрадна изпълнителка Мими Иванова. Да, същата Мими, която отдавна е жена на композитора Развигор Попов… С нея Астор се среща много отдавна, когато тя е била още на крехките 19 лета. И почти мигновено се влюбва в нея.

„Мими тъкмо беше завършила музикалното училище. Не знам какво стана, каква беше тази химия, но се влюбихме лудо и прекарахме заедно три от най-прекрасните години в живота ми. После обаче тя замина да работи в чужбина, разделяхме се няколко пъти и в края на краищата аз реших да прекратя това. Парадоксалното е, че аз бях човекът, който ги запозна с Развигор. Съдба“, спомняше си с усмивка Астор.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.