Ето какво става като си оборотна: Виж Деси Фотосесията преди и сега! (СНИМКИ)

0

Деси Фотосесията с физиономия, която всеки момент ще се „счупи“!

Десислава Димитрова, прочута като Деси Фотосесията, е все по-неузнаваема с всеки изминал ден. Лицето й е променено из основи като мнозина се страхуват, че всеки момент нещо ще й се счупи и ще изпада, толкова е пластмасова.

Деси Фотосесията
Деси Фотосесията преди

Тя обаче не само се харесва, но не спира да продължава с тунинга, изрязването, дялкането и всички възможни процедури, които те правят кукла от музея на Мадам Тюсо. Явно Десито смята, че така се котира по-добре сред заможните мераклии, които обслужва, както се носи из цяла София.

А и при все, че мацката няма и ден трудов стаж, а обикаля из райските кътчета по света, снима се в шикозни ресторанти и позира с маркови дрешки, ясно е откъде идва целият този разкош. Мнозина помнят първата й изява при покойния Милен Цветков, когото Деси остави безмълвен с глупостите си.

Десито сега

В рамките на десетина минути тя повтаряше едно и също пред Цветков: „Искам да стана извЙестна, за да имам повече възможности и да правя много фотосесии“. Това повтаряше Десито, дни преди тогавашния конкурс Мис Плеймейт, на който не се класира никъде, но пък се запозна с чичаците.

„Е, оттогава й тръгна на милата, така да се каже. Получи си фотосесиите. То и тя за друго не става – само да се снима и да задоволява загорели баровци“, коментират из светските среди.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.