Виктория Капитонова се оправда за агресията срещу Алекс: Бях пияна и ми се спеше!

0

Виктория Капитонова с жалки оправдания, за да не изглежда толкова лоша в очите на зрителите!

Рускинята от „Ергенът“, която вече хиляди българи мразят, се опита да намери отново път към тях. Виктория Капитонова публикува видео, в което се оправда за агресивното си поведение в шоуто.

Вики разкри, че по време на скандала с Александра Гърдева, завършил със заливането на Алекс с питие, е била пияна и много й се е спяло. Също така е била изнервена и така се е стигнало до случката.

„Не се гордея с моето поведение там, но мога да кажа, че имам оправдание и това е нереална ситуация. Изключително бяхме изнервени, нямахме достатъчно сън, имахме много алкохол. Съответно това е причината защо всички там сме такива, малко изперкали.“ – каза Виктория в ТикТок.

Причината, поради която рускинята мина в оправдателен режим, е, че след епизода със заливането на Алекс тя започна да трупа големи финансови загуби. Спряха рекламите, в които участваше, а освен това Инстаграм изтри профила й след десетки докладвания на зрители на „Ергенът“.

Виктория е инфлуенсър и печели пари от интернет. Когато хората я ненавиждат, тя започва да губи страшно много пари и затова е решила, че трябва да се оправдае за простащината, която направи срещу Александра.

ВИЖ ВИДЕОТО ТУК

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.