Алекс изведе Ергенът Виктор на кафе, запозна го и с баща си!

0

Александра Гърдева и Виктор Стоянов на среща дни преди финала на „Ергенът“!

Изключително интересно става около „Ергенът“. Излъчването на предаването е напът да преобърне взаимоотношенията между главните герои в шоуто.

Днес Виктор Стоянов и Александра Гърдева бяха уловени от папараци да пият кафе заедно в столично заведение. Двамата изглеждат доста задълбочени в разговора си.

По всяка вероятност Ергенът е поискал среща с Алекс, за да й се извини, че не изгони Виктория Капитонова след случката със заливането с питие. Виктор вече пусна видео, в което съжалява, а сега пък лично е решил да поиска прошка от психоложката.

Нещата обаче са придобили рязък обрат и както не бяха гаджета, скоро може и да станат. Александра пусна story в Инстаграм с баща си Пламен Гърдев. Във видеото тя е със същите дрехи като на срещата с Виктор и пак е в заведение.

Всичко това води до мисълта, че е много вероятно да е в същото заведение, с което беше с Виктор и баща й да е дошъл малко по-късно, за да се запознае с мъжа, когото Алекс много харесваше по време на снимките в Турция.

Запознанство с бащата на една жена е сериозна стъпка, която говори, че е възможно психоложката все още да си пада по Виктор и да има сериозни намерения спрямо него.

Във видеото Алекс си променя часа за групова терапия, за да може хората да гледат финала на „Ергенът“ в петък. Това говори, че вариантът с отказаната от нея роза в четвъртък, който се завъртя из повечето медии, няма да се осъществи и тя ще вземе участие в големия финал на 20 май.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.