Уау: Бащата на Алекс Гърдева прилича повече на нейно гадже! (снимки на Пламен Гърдев)

0

Бащата на Алекс Гърдева се сдоби с фенки от раз!

Алекс Гърдева заряза Виктор Стоянов и го унизи насред финала на шоуто като му върна розата. Това предстои да видим още в четвъртък. А днес излязоха снимки на участничката с новото й гадже, както възкликнаха мнозина. Но не! Този, когото виждате на снимките, не е новият й любим, а баща й.

Алекс Гърдева
Алекс Гърдева и баща й

Пламен Гърдев изуми всички с визията си, тъй като наистина не прилича на татко на психоложката. Мъжът е с видимо спортна фигура и целият с татуси. Самата Александра постна снимките в профила си в мрежата като обяви, че това е мъжът на нейния живот.

Веднага се появиха маса коментари, хвалещи добрия и поддържан вид на таткото, а по-разтропани мацки директно питаха дали той е още с майка й. Очевидно покрай славата на щерка му, Пламен Гърдев също ще се сдобие с почитателки и мераклийки, да му мислят двете му жени у дома…

Яки татуси има таткото

От кадрите и широките усмивки на двамата личи и друго – колко са близки и превързани един към друг. А Алекс си върна още по-широкия смайл след излизането от кошмарното имение, в което бе системно мачкана и тормозена от другите, особено от Виктория Капитонова.

Доказателството, че справедливост все пак съществува, е фактът, че вчера Алекс бе засечена на кафе с Виктор Стоянов в столицата. Да – именно Алекс, не наглата рускиня.

Сбъркаха ги с гаджета

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.