Драпа за мъж: Алекс Богданска с вулгарно фото! (СНИМКА + подробности)

0

Алекс Богданска директно си се предложи в мрежата!

За мъж ли реве Алекс Богданска, за пари ли, или и за двете… Само тя си знае това, но поведението й става все по-вулгарно. Тази сутрин манекенката и бивша госпожа Петканова шокира мрежата със стори, в което си е снимала анатомията.

Алекс Богданска
Мъж ли си търси Алекс Богданска?!

Както сами виждате, селфито на иначе „милата и скромна“ Александра, е направено така, че да акцентира единствено върху деколтето с разголения й бюст и върху баджаците. Това нито е реклама, нито нещо друго, освен покана за секс, коментират в мрежата.

„Тая явно е много загоряла, че ачик да си проси е@ането. Толкова ли няма кой да я начеше в реалния живот, че трябва цяла България да й гледа жалкия резил в мрежата?! При това е майка на малко момченце, на което утре ще започнат да му се подиграват, че родителката му е на повикване“, потресени са жени в нета.

Ето как сама се предлага

Петканова обаче явно не мисли за нищо друго, освен за това как да привлича внимание, мъже и пари съответно. Знаем, че преди Даниел Петканов тя се беше хванала с млад баровец, който я разкарваше като маймуна из света, а Алекс пляскаше с ръчички от възгорг, че е седнала да яде телешка пържола в ресторант Мишлен.

„Пък после нека Лудия репортер да дрънка, че бившата му не била материално момиче… Топки!“, пишат фейсбукари.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.