Теди Александрова плещи глупости: Само за секс ли са я ползвали досега?! (виж тук)

0

Теди Александрова счупи тъпомера с това признание!

Глупост след глупост, тъпотии на килограм, наговори Теди Александрова в мрежата. Певачката, чието име нашумя малко повече напоследък, но не заради творчеството й, а заради това, че Емрах Стораро й разбил носа и я зарязал, удари дъното.

Теди Александрова
Теди Александрова с глупости на килограм

Теди реши да се разприказва в нета, без преди това да помисли, че трябва да използва не само устата, а и мозъка си. Попитана от последователи дали в момента е сама или си има ново гадже, тя започна да мънка и да увърта. И в крайна сметка успя да сътвори това:

„Ами, какво да ви кажа?! То любовта е относително нещо. Пък и връзката, любовта, може да е на емоционално ниво. Искам да си запазя личните отношения за мен и за човека до мен“, произнесе се Александрова, с което тотално опули мнозина.

Връзката, според нея, можела да бъде и на емоционално ниво?! Добре ли чухме?! Интересно на какво ниво са били всичките й досегашни връзки, та чак сега откри Америка и установи, че можело и емоции да се вкарват?!

Това се запитаха и самите й последователи, които директно й забиха въпроса досега само за секс ли са я ползвали?! „Ще рече човек, че си била оборотна само в кревата?! Нали уж с Емрах беше голяма любов, големи емоции, демек. Или и той не е вкарал такива към теб“, коментират в нета.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.