По калъп: Тита заприлича на Диона! (виж тук + подробности)

0

Тита тотално губи идентичност, превръща се в чалга клонинг!

Май ще се окаже вярно, че чалгата промива мозъци. А и щом го прави с визията… Поредното доказателство е някогашната ар енд би певица Тита, която премина в отбора на гьобеците и тотално се разми. Не само като вокални данни и парчета, но и като визия.

Тита
Тита замяза на Диона

Снощи Тита пусна поредната си снимка, на която лично тя много се харесва, но потребителите й скършиха ентусиазма. Защо ли?! Ами, защото я определиха като клонинг не на кой да е, а на Диона (и тя бивша рапърка, и настояща кючекчийка).

Приликата на Христина Христова, пълното име на Тита, с Диона на това фото е очевидна. Еднакъв грим, еднакви позиции на главата, еднакви лицеви овали ако щеш. Да се чудиш коя от двете гледаш и добре, че е името, изписано на страниците им.

И Диона…

„Диона иди-дойди, тя и като рапърка не ставаше. Но Тита… Такъв готин глас показа преди време в Х Фактор, беше родена да пее черна музика, а сега… вие на умряло като някоя бита кучка. Ужас и безумие, но за пари и пола ще си смени“, възмущават се някогашни нейни почитатели. Които твърдят, че откакто се е продала на чалгата, не искат и да я чуват.

Дали Тита ще погледне сериозно на критиките към нея и ще й светне лампичката, ще видим…

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.