След кафето: Виктор и Алекс отиват на по пица и филм да палуват вкъщи!

1

Виктор и Алекс са станали гаджета след „Ергенът“!

По време на „Ергенът“ и малко след това Александра Гърдева и Виктор Стоянов не станаха гаджета, но това се е променило малко след излъчването на предаването. Доказателствата за това станаха твърде много.

Както Kliuki.bg първи ви уведоми, вчера Виктор и Алекс пиха кафе в столично заведение. На него психоложката показа сериозните си намерение към фитнес маниака и го запозна с баща си.

След кафето обаче е имало продължение. Александра и Виктор бяха уловени в нова снимка, която показва близките им отношения. И двамата усмихнати си тръгват от заведеието, а Виктор носи в ръцете си две пици за вкъщи.

Това ясно показва, че с Алекс са решили да прекарат една романтична вечер на по пица и филм у дома. Ергенът още по време на предаването сподели, че така си представя вечерите с любимата жена.

След снимките на предаването Виктор и Александра не бяха заедно. След започването на излъчването на шоуто също не бяха заедно.

Това обаче се е променило от няколко седмици насам, след като бившият фитнес инструктор видял по телевизията кадри, които иначе не знаел. Той видял как се гаврят останалите с Алекс и я потърсил за прошка, че не се е застъпил за нея. Така между двамата отново пламнала искрата на страстта и в момента са вече започнали своя любовен романс.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. К.Димчева казва

    прекрасна двойкаа тя е зодия везни а той овен – няма по-добро четание на характери , дано любовта им продължи вечно ,такава химия и красота ,

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.