Бг Барби Андреа скандално: Спя с когото дойде

0

Българското Барби Андреа Иванова отново скандализира мрежата. Този път обаче не с пластичните си операции, с които кандидатства за рекордите на Гинес, а с изказването си относно мъжете.

В стори тя отговаряше на въпроси на свои фенове, като един от тях бе какъв тип мъже харесва. „Стар и богат или млад и беден мъж предпочиташ?“, любопитства потребител. А Андреа отговори безцеремонни: „Каквото дойде“.

Очевидно силиконовата бомба не само не подбира партньорите си, но и не определя пола им. „Каквото“ дойде – т.е. може и да не е човек, така ли? Или може да не е точно мъж?!“, питат я фенове.

Грешната Андреа с големите бомби не отговаря, но за всички стана ясно едно – тя няма задръжки в леглото. Повечето от последователите й разбраха това още когато в интернет изтече видеото й с краставицата. В последствие Бг Барби си направи и профил в сайта с еротично съдържание OnlyFans, където срещу заплащане феновете й могат да се насладят на още много от скандалните й клипове.

На почти всички Андреа е сама с някакъв атрибут, но има и такива, на които е с партньор. Не е ясно дали той е богат или беден, но и както стана ясно – не е от значение…

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.