Жалка! Ани Цолова плюе по Бай Тошо, за да си намери работа (подробности)

0

Ани Цолова драпа да се завърне в телевизията!

Бившата журналистка Ани Цолова вече не издържа да живее със скромни доходи и е решена на всичко, за да се завърне на екран. Ето защо в последните дни се „слага“ на управляващите.

Както стана ясно, Анна публикува пост срещу времето на соца. Тя без капка свян реши да хули времената, в които Тодор Живков управляваше България, а причината е… за пари.

Цолова иска да започне отново работа като журналист, а в сегашната медийна обстановка е модерно да се мрази Живков и соца, тъй като на власт са американофилите Кирил Петков и Асен Василев. Затова тя реши много умело да припомни своето мнение за онова време, надявайки се някой от шефовете в телевизиите да я забележи и да я вземе.

В момента в българския ефир, особено на по-големите и богати телевизии, всички говорят срещу Владимир Путин и Русия, а Русия е държавата, която всеки у нас и до днес обвързва със социализма в България.

Ето защо Ани Цолова се опитва да покаже на медийните босове, че е готова да се включи в общото хулене на Русия и затова е редно да я наемат.

Припомняме, че Ани бе уволнена от Нова телевизия преди време без обяснения. Преди това направи име като журналист и тв водещ в Би Ти Ви.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.