Виктория за „българска злобарка“: Александра каза, че българският е по-красив от руския и не издържах!

1

Виктория Капитонова намери оправдание и за още нещо! Готова е на всичко да си върне всичко изгубено!

Руската фурия Виктория Капитонова изпадна в оправдателен режим, след като нападна с питие Александра Гърдева в „Ергенът“ и всички зрители го видяха в епизода от последния петък. Вики се опитва да оправдае всичко, което сътвори, тъй като изпадна в немилост по всеки възможен вариант.

По време на скандала с Алекс рускинята й каза „българска злобарка“, което накара мнозина да я намразят. Виктория обаче обясни в чат със зрител на предаването защо е казала това.

Инфлуенсърката разкри, че е казала това на Алекс заради думите на психоложката, че българският език е по-красив от руския. Това я е вбесило и затова я е обидила.

Вики се опитва всячески да получи прошката на хората, защото те я сринаха в последните дни. След десетки докладвания профилът й в Инстаграм изчезна. Освен това свалиха всички реклами с нейно участие, защото вреди на имиджа на рекламираните продукти.

Рускинята живее в интернет и именно от там печели пари. Без своите последователи тя е нищо и затова е много важно за нея да се представи в по-добра светлина и да убеди хората, че не е толкова лош човек, за какъвто мнозина я считат.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. Вени казва

    Руска озъбен пинчер!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.