Тоца прекали: Сама представи Ивайло Батинков като мъж под чехъл! (виж тук + снимки)

2

Антония Петрова не усеща ли, че излага мъжа си?!

Нарцисизмът на Антония Петрова мина всички граници, удари дъното, че и задълба под него! Знаем, че Тоца не прави друго, освен сама да се хвали в мрежите (то кой ли друг ще го направи) и все повече да демонстрира развитието на собствената си мания за величие. Е, това потребителите подминават, махвайки с ръка – я от съжаление, я с присмех.

Антония Петрова
Антония Петрова унизи мъжа си, давала му нареждания

Този път обаче Антония дотам се засиня, че изкара и мъжа си Ивайло Батинков мъж под чехъл. Не се ли усеща тази жена, не се ли чете, но ето какво сътвори късно снощи, придружено задължително със снимков материал.

„Късна вечеря вкъщи поднесена от съпруга ми – само който не е е отварял и чистил стриди в домашни условия не знае колко е трудна и мъжка работа това, особено най-големите възможен клас “Жирардо”! Любовта няма граници, стриди през нощта, защото искам…“, заключи Тоца. Без да си даде сметка, че последното й изречение представя Батинков като чехльо.

Защото аз искам… натърти Тоца

„Не „защото иска да ме зарадва“, не защото „и двамата ги обичаме“, а защото „аз искам“! Тая толкова ли е проста, че да пише така за мъжа си, който преди нея беше уважаван в обществото все пак. Ако бях на мястото на Батинков, след това творение така щях да я насмеля, че да си върне всичките стриди, дето ги е погълнала“, подиграват я потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Мариана Колева казва

    Страхотно….стриди и до тях загнили банани! Еее, гоУеми са!!

  2. Мариана Колева казва

    Страхотно….стриди, а до тЕх гнили банани!! ГоУми са!!!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.