Естествено изваяна ли: Вижте Виктория Капитонова преди години с нос като камба! (СНИМКИ)

0

Виктория Капитонова е имала дебел нос като камба и назолабиална бръчка!

Виктория Капитонова се превърна с лекота в най-мразения човек в държавата. За няма и два месеца рускинята успя да настрои всички против себе си – нищо, че смяташе, че е тартора в имението на „Ергенът“. Освен с нарцисизма и огромното си его без покритие, Виктория не спираше да показва и претенции за естествена красота.

Виктория Капитонова
Виктория Капитонова лъже, че няма корекции

Рускинята винаги е твърдяла, че няма корекции по себе си и е натурална хубавица, направо да й завиди човек. Да, Капитонова определено е симпатично момиче, но снимки от миналото й ясно доказват, че намеси във визията й има, макар и да са леки, както и направени почти перфектно.

Сами виждате снимката, на която тя е с две свои приятелки. Бегъл поглед към носа на Виктория показва, че той е коренно различен от настоящия й обонятелен орган. Натуралната Вики е била с доста дебел и по-дълъг нос, която ярко изпъква на физиономията й.

Рускинята преди няколко години

Забележете, че макар и доста по-малка от сега, Капитонова има и изразена назолабиална бръчка – нещо, което към днешна дата не съществува, а лицето й е супер гладко. И това ако не е пипнато прецизно от някой специалист в областта, здраве!

„Всичко излиза наяве един ден, така че защо им е на кифли като нея да лъжат?! Ами кажи си го – платих си, разкрасиха ме. Сори, ама не си се родила принцеса“, коментират в нета.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.