Младото било красиво ли: Вижте тази снимка на Глория и пак ще говорим!

0

Потребители сащисани от младото „Аз“ на Глория!

Младостта е красота, младото винаги е красиво… Наслушали сме се на тези премъдри мисли от едно време, но в наши дни тази теза малко понакуцва. Живите доказателства не са едно и две в световен план. А в нашенски ще ви покажем разликата с примата Глория – преди и сега.

Глория
На „дърти“ години Глория е в пъти по-хубава от преди

Всички знаем как е изглеждала Гло в миналото и в зората на своята кариера, но тази снимка специално не е от най-известните й. Случайно попаднахме на нея и да си признаем, не спираме да я гледаме. Но не с възхита, а с почуда.

Сами направете сравнение на певицата, чиято възраст вече е доста зряла, с младото й Аз. Ами, както и да гледаме, в момента Глория изглежда в пъти по-добре от момичето на фотото. Тънки веждички, овално лице, неоформени устни, излъчване на кръчмарска певица от някое по-голЕмо село… общо взето това навява снимката.

Ето я и като млада, разликата е чутовна

Докато днес, благодарение на множеството корекции, които тя неспирно прави по лицето и тялото си, положението е далеч по-добро. Е, поне на първо четене, защото към вътрешното й излъчване мнозина са доста скептични.

„За някаква харизма и чар лаф не може да става при Глория, защото тези неща са свързани с духовността и интелекта. Но за правилни черти и прочие, сега бива далеч повече“, коментират я в мрежите.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.