Красавица: Щерката на Марта от „Ергенът“ я засенчи по хубост! (СНИМКИ)

0

Марта детронирана по хубост от дъщеря си!

Марта от „Ергенът“ бе сред най-харесваните участнички в предаването. И не само заради добрата визия, а главно заради спокойния си и уравновесен характер. Тя нито веднъж не предизвика скандал с друга дама, камо ли пък да изпадне в истерия, както многократно правеше Виктория Капитонова.

Ергенът
Марта от „Ергенът“ има чудна дъщеря

Марта се държа като дама, така и напусна формата. Знаем, че Виктор Стоянов реши да я отстрани, защото усети, че тя още обича бившия си мъж. Факт, който самата тя не отрече, дори обратното. Марта се надява, че някой ден ще се събере пак с любимия, от когото има прекрасна дъщеря. Именно за порасналото вече момиче ще говорим сега.

Мнозина си представяха щерката на Марта като малко момиченце, но тези снимки взривиха нета. Оказа се, че тийнейджърката вече се е превърнала в млада дама, при това каква… Изобщо няма да преувеличим като кажем, че девойката удари в земята собствената си майка по красота. Марта не може да се мери с нея, сори!

Щерка й, както сами виждате, явно е наследила най-хубавото и от двамата си родители, а и изглежда щастлива и спокойна – нещо, което сочи, че въпреки раздялата тя е обгрижвана и обичана от Марта и бившия й.

Двамата трябва и много да я пазят, защото с тази визия момичето със сигурност вече си има не един ухажор.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.