Потребители към Златка Райкова: Нарочно ли правиш сина си момиче?! (виж още)

0

Масово обвиняват Златка Райкова, че обърква главата на сина си!

На доста въпроси в мрежите трябва да отговаря Златка Райкова. Последователите й не спират да любопитстват за края на любовта й с Благой Георгиев, за новата й връзка с арменеца Карен Хачатрян, а и за малкия й син от Джизъса.

Златка Райкова
Златка Райкова затрупана с критики от фенове

Знаем, че влюбената по онова време Златка кръсти сина си с името на баща му – странна и нелепа мода напоследък. Не това обаче разбуни страстите в нета, а фактът, че Райкова още не е подстригала момченцето. То ходи с буйни дълги къдрици и спокойно може да бъде сбъркано с момиченце.

Доста световни звезди като Меган Фокс например, правят същото с децата си, но и много от въпросните деца след това изпитват объркване по отношение на пола си. Преди време Златка твърдеше, че я е жал да подстригва малкия си син, но сега вече детето расте и поведението й е необяснимо.

Малкият е като момиченце

„Златке, децата растат бързо и дали си чувала, но възпитанието до 3 годинки е толкова важно, колкото и това до 7. Вземи се дръж със сина си като с момче, ако не искаш да си смени пола като стане пълнолетен. И без друго половин свят се изп@дерасти, та и насила да насаждаме тези объркани представи на малките. Да се чуди то, аджеба, момче ли е, момиче ли е“, коментират потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.