Венцислава Тафкова драпа да се мести в София: Елвиса не спира да й изневерява! (виж още)

0

Венцислава Тафкова вярва, че Елвиса е влюбен в нея, милата… !

Към София се е вторачила Венцислава Тафкова, която драпа час по-скоро да напусне родния си Пловдив. Знаем, че бившата Мис България наскоро се пусна на старото гадже на Емануела – Мартин Елвиса.

Венцислава Тафкова
Венцислава Тафкова драпа към столицата

С певицата той се раздели заради множеството изневери, както самата Ема разкри на няколко пъти. Явно Мартинчо не може да си го държи в гащите и всяка по-засукана, която види, трябва да падне под ножа.

Е, положението не е по-различно с Венциславка. Докато миската си въобразявала, че Елвиса е луд по нея, той просто се забавлявал. А като видел гърба й, хуквал по чуждо. Празно нема, както са казали старите мераклии…

Тафкова се прави на много самоуверена и повтаряла, че е единствена за Мартин, но и сама не си вярвала. Още повече след като доброжелатели й отваряли на няколко пъти очите за подвизите на любимия й. Затова и миската решила да се мести в столицата, че да държи Елвиса изкъсо.

„Тя Емануела не можа да го озапти, та тая ли, дето лафа не може да си каже?! Мартин я е хванал за няколко секса, а тя си въобразява, че ще се види булка до него – пълен смях! Мъж не се печели с празна глава и отворени крака, не и за брак“, коментират из нета.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.