Бомба: Дениз Хайрула се изпусна и разкри, че са я третирали като с*кс играчка! (виж тук)

0

Дениз Хайрула не разбра, че сама си направи харакири!

Напускането на Алекс Гърдева от „Ергенът“ снощи не беше единствената бомба в предаването. Такава активира и Дениз Хайрула с шокиращо признание, което направи пред Виктор Стоянов. Туркинята май не си даде сметка, че с тези си думи разкрива как са се отнасяли мъжете към нея, в това число и голямата й уж любов Христо Сираков.

Дениз Хайрула
Дениз Хайрула се прецака сама и то яко

На полуфинала на формата Хайрула бе заведена на романтична вечеря от Виктор, а обстановката и цялата красота наоколо я очарова. Явно замаяна от приказката около себе си и от усмивката на Стоянов, Дениз си развърза езика и изтърси нещо неподозирано. А то е, че никой от бившите й мъже не се е отнасял толкова мило с нея.

„Не знам защо ми текат сълзите. Може би, защото досега не съм знаела какво е това романтика. Никой преди не ми е правил такива романтични и красиви изненади“, разкри Хайрула на Виктор, а зрителите останаха потресени.

„Тя усети ли се какво каза току-що?! На практика сама си призна, че всички са гледали на нея като на секс играчка и са я третирали като такава. Уж много се фраскаше и беше супер вървежна, я се оказа, че дори една романтична вечеря не са й правили. Защо ли?!“, иронично подмятат в нета.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.