Сензация: Виктор Стоянов и Алекс Гърдева влюбени и заедно! (ето как тя го призна)

0

Алекс Гърдева буквално призна, че е с Виктор Стоянов!

Феновете на „Ергенът“ имат повод да ликуват, защото мечтата им се сбъдна. А именно – Виктор Стоянов и любимката им Алекс Гърдева са заедно и влюбени. Чувствата ескалират след края на снимките на формата, а двамата са заедно и до днес. Очевидно решаващият момент за Виктор да осъзнае какво изпитва, е този, в който психоложката го отхвърли публично.

Алекс Гърдева
Мечтаната двойка Алекс Гърдева и Виктор Стоянов се събра

Истината излезе наяве снощи, докато Гърдева гостуваше на Цитиридис. Още в началото той й показа двата папарашки фотоса с Виктор, правени преди дни в столицата. На едното фото двамата пият кафе, а на второто са се запътили пеша нанякъде. Виктор държи две пици и явно ще ги хапват заедно в нечий дом.

На въпросите на Цитиридис какво се случва, Александра уж не искаше да отговаря, но дяволитата й усмивка издаде всичко. „Нека да изчакаме последния епизод на предаването и после ще ви кажа“, смигна психоложката. След което добави, че ако беше останала във формата, тя щеше да е сигурният победител.

Цялото поведение и дори самите й микро жестове издават, че сагата между нея и Стоянов е продължила и то с буйна сила. Тази вечер, след финала на формата, самият Ерген ще бъде в студиото, но така и не се каза, че ще дойде в компанията на победителката.

Какво ви говори това, освен че такава няма да има и той избира Алекс?!

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.