Излъга: Блага Бонбонова още е влюбена във Виктор Стоянов! (ето доказателството)

0

Блага Бонбонова още вехне по Виктор и го показа по неочакван начин!

Блага Бонбонова, прочула се като вечно ревящата и драматизираща участничка в „Ергенът“, обяви в ефир наскоро, че след излизането си от формата, се е осъзнала. Бившата плеймейтка обясни, че се била „объркала“ в чувствата си, покрай еуфорията и непознатите усещания в турското имение.

Блага Бонбонова
Блага Бонбонова си увековечи розата на Виктор на задницата

Е да, ама май не. Излиза, че Бонбонова говори така само, защото е наясно, че с Виктор не може да има нищо повече от секс и че той и пет стотинки не дава за нея. За да не се излага допълнително, след като му призна чувствата си, а той ги отхвърли, Бонбонката реши да го дава непукист.

Близки до нея обаче споделиха, че тя още е луда по Стоянов и често пъти изпада в емоционални изблици затова, че не са заедно. Нещо повече – в романтичната си лудост по Ергена, Благовеста направи нещо крайно – татуира си розата му върху задните си части.

Ай, честито!

„Как пък точно роза, как пък точно сега и как пък точно на задницата, която сама разголи пред Виктор като си свали гащите публично?! И дете ще се усети, че Благито още вехне по него, милата. Но поне да не се беше излагала и да не показва в мрежите татуса си. Резил!“, коментират източниците, а в нета я скъсаха от бъзици.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.