Дениз и Виктория бесни от връзката на Виктор с Алекс!

0

Дениз Хайрула и Виктория Капитонова не приемат никак добре любовта, която пламна между Виктор и Александра след „Ергенът“!

Двете финалистки в „Ергенът“ са меко казано бесни от сближаването между Александра Гърдева и Виктор Стоянов през последните седмици. Двамата вече не крият връзката си и се появяват заедно на публични места, което откровено дразни Дениз Хайрула и Виктория Капитонова.

Любовта между Виктор и Алекс се възроди, след като Ергенът видя по телевизията тормоза, който останалите момичета са оказвали на психоложката. Почувствал се виновен, че не е направил нищо, бившият фитнес инструктор я потърсил за извинение и така отново пламнала искрата между тях.

В момента Алекс и Виктор имат любовна връзка, която е в своето начало. По всяка вероятност тя вече е била консумирана, тъй като Ергенът твърди, че е много сексуален, а хипнотерапевтката не пада по-долу, въпреки че го играе доброто момиче.

Дениз и Виктория обаче са безкрайно разочаровани от Виктор. След като той не обърна внимание нито на едната след края на предаването, те се принудиха да обясняват как не бил техен тип, нищо че 3 месеца го сваляха в Турция.

Двете обаче останали най-разочаровани от видеото, в което Виктор се извинява, че не е изгонил рускинята. Дениз дори коментира публично, че това изобщо не е мъжко от негова страна и се е оказало, че той не е този джентълмен, за когото се представя.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.