Алекс и Виктор гледат финала на „Ергенът“ заедно и се надсмиват над Виктория!

2

Александра Гърдева и Виктор Стоянов са изгледали заедно финала на „Ергенът“!

Най-новата светска двойка Алекс и Виктор от „Ергенът“ са решили да изгледат заедно финала на шоуто. Двамата бяха уловени в кръчма пред голям телевизор, а кадрите ги изпрати наш читател.

По всичко личи, че спортистът и психоложката се забавляват много и дори се смеят на това, което се излъчва. Виктория Капитонова спечели на екран, но в живота тя няма нищо общо с Виктор.

Както е известно, Александра и Виктория не се понасяха и макар по телевизията да дадоха как рускинята победи, след като стана ясно, че хипнотерапевтката е гадже с Виктор, определено победителката е именно Алекс.

Всъщност Алекс щеше да спечели и в шоуто, което бе признато от самия Виктор в „Шоуто на Николаос Цитиридис“, ако не беше върнала розата, която той й подари.

Шоуто се снима следобед и се излъчва на запис по БТВ, така че не е чудно, че по време на излъчването на финала тази вечер Алекс и Виктор са били заедно на кръчма.

Бившият гребец на практика призна пред Нико Цитиридис, че има връзка с психоложката. По отговорите му стана ясно, че именно тя е жената до него в момента.

Всъщност двамата са започнали своя романс преди снимките, които ви показахме преди дни, но са го държали в тайна заради излъчването на предаването. Едва броени дни преди финала и излизането на Алекс от предаването си позволиха да излязат заедно някъде и веднага бяха уловени от папараци.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара
  1. Мира казва

    Александра постъпи глупаво като не прие розата в предпоследния денМожеше да изчака да я избере Виктор и тогава да го накаже Но явно такива са й възможностите или пък не е била сигурна в избора на Виктор.Във всеки случай той каза много хубави думи за Виктория,които са истина,а за нея тово беше напълно достатъчноХем да бъде тя избраната,хем да не си губи времето в обречена връзка,каквато най-вероятното ще е тяхната

  2. Коректор казва

    „Шоуто се снима следобед и се излъчва на запис по БТВ, така че не е чудно, че по време на излъчването на финала тази вечер Алекс и Виктор са били заедно на кръчма.“

    Глупости. Цялото шоу е снимано през лятото на миналата 2021 година.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.