Виктория няма спирачки и след „Ергенът“: Алекс е тр@вестит!

18

Виктория продължава да атакува Александра и след края на „Ергенът“!

Победителката в „Ергенът“ явно не се чувства като победителка, защото продължава да сее омраза към Александра Гърдева. Виктория Капитонова не спира да обижда психоложката, въпреки че на практика спечели формата.

Последният коментар, който Вики направи за Алекс в социалните мрежи, е скандален. Тя оприличи 34-годишната хипнотерапевтка на мъж, който се прави на жена.

„Лично мнение, малко ми прилича на травестит“ , написа рускинята под снимка на Алекс.

Очевидно Капитонова още не може да превъзмогне скандалите, които имаше с Гърдева в Турция. Причината продължава да бъде все една и съща – Виктор.

Веднага след предаването Ергенът я захвърлил като прочетен вестник и повече нито й се обадил, нито я видял. За сметка на това с Алекс е много близък и дори в момента вече са в любовни отношения.

Снимките, които излязоха наяве, както и отговорите, които Алекс и Виктор дават за тях, показват ясно, че двамата са започнали връзка помежду си и всичко е от съвсем скоро.

Преди минути Александра в ефира на БТВ отказа да коментира какво се случва между нея и Виктор, защото още било твърде рано. Това ясно подсказва, че са заедно, което бе изказано и от водещата Диана Любенова.

Виждайки всичко това, очевидно Виктория се чувства доста зле, защото тя се оказа фиктивен победител. Нито получи пръстена, който той избра, нито получи някакво отношение от него.

Истинският победител се оказа Александра. Тя в крайна сметка получи Виктор, макар и 7 месеца по-късно. Всъщност щеше да го получи още в предаването, ако не се беше отказала доброволно. Самият Виктор го потвърди пред Николаос Цитиридис снощи.

18 коментара
 1. Ваня казва

  Руското зло продължава, ще я смачкам, само да ми падне на живо!

 2. Божана Панова казва

  Тази Виктория е пълна със злоба и завист!
  Невъзпитана,долна кучка!

 3. Джанан казва

  Въпрос на гледна точка и усещане Виктория. Явно вътре в злобната ти душа се крие един травмиран и незадоволен травестит…
  А според мен Александра е очарователна и сладка! Смятам, че с Виктор са си“ лика-прилика“ и ще създадат щастливо семейство с прекрасни дечица.
  Пожелавам им го от сърце!

 4. Мариян казва

  Ваньо, и ти сигурно си травестит? Рускинчето е много красива жена, за което отрепки като теб ще я мразят винаги. А тая Алекс си чист, при това грозен травестит, но ергенчето ми прилича на бисексуален пасивен педал, така че са си лика прилика

 5. Ииванов казва

  Ами травестит е, даже в Тайланд съм ебал по хубави

 6. Дима казва

  Представете си Виктория след 20 години,тази изкривена от злоба и лошотия физиономия,свикнала да поучава всичко

 7. Албена казва

  Ама как може такива долни лъжи да се пишат?! Това го каза друг човек, не Виктория. Защо лъжете хората? Виктория не е казала 1 дума за Александра нито се интересува от нейната особа..

 8. Виктория казва

  Ще я смачкаш, Ваня, ще я смачкаш, ама само трънки и гнили киселици ще мачкаш! Не пипай мадам Капитонова! Съгласна съм с нея!

 9. Деница казва

  Ама на снимката се вижда, че не е казано от Виктория Капитонова. Дори напраотив, в канала си в
  телеграм спира всички нейни последователи да докладват Александра или да пишат нещо против нея. Защо създавате грешни новини?

 10. Севда казва

  Клюли.Бг проверявайте си източниците и поглеждате какво пускате. На картинката ясно се вижда, че не Виктория Капитонова е писала коментара.
  Отделно от това позицията в тази статия няма общо с истината, защото Виктория Капитонова публично изказа своята позиция и тя е категорично различна.

 11. Маги казва

  Рускинята Виктория е зла, зла, зла, завистлива и нагла, меркантилна, груба и невъзпитана. Какво да очакваме от една такава гнила и отровна жена, пардон, змия. Мястото й не само, че не е в това шоу, но и в никакво шоу, а и в България дори. Имаме си достатъчно паплач, за да ни се увеличава още с такива отрепки. Моля ви, не ни занимавайте повече с такива негативни персони.

 12. Гергана казва

  Сигурно ли е, че зад това нещо стои Капитонова, защото Фейсбук, Инстаграм, TikTok и прочие, са пълни с подобни фен профили. Замислете се преди да твърдите подобни глупости!!!

 13. ПК казва

  Това е лъжа! Как не ви е срам???
  Аз съм в Телеграм групата.
  Випросният пост е на някой с инициали VD като коментар под поста на Виктория със скрийншот от месинджър където фенките на Александра я тормозят и обиждат непрекъснато. Гледайте малко преди да пишете простотии.
  Ударихте дъното!

 14. Шошо казва

  Виктория има дърт, богат и женен любовник, който я крие от децата и внуците си. Той е платил тя да стане победител.

 15. Мира Николова казва

  Има нещо вярно в преписваното на Виктория мнение,че Александра прилича на травеститДоста голямо въображение трябва да има човек,за да я вижда като сладка жена.Ако са се събрали с Виктор си е техна работа,но едва ли за дълго
  Виктория няма защо да съжалява,тя получи официалното признание подплатено с хубави думи
  Александра,трябваше да върне розата на финала,щом искаше да се прави на интереснаВърна розата,защото не беше сиурна за финалаМного обидено ,пък започнала връзка с Виктор

 16. Пепи казва

  Пълни ми душата като я гледам как търпи загуба след загуба дребнавото руско злобарче.

 17. Tatyana казва

  С тия еднообразни носове и огромни устни обезобразяват лицата си….

 18. Tatyana казва

  С тия еднообразни носове и огромни устни обезобразяват лицата си….отвратителни

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.