Блага: Истинската победителка е Александра!

0

Благовеста Бонбонова отново се опитва да се сближи с Александра Гърдева!

Плеймейтката Благовеста, която стана известна със сълзите си в „Ергенът“, отново се извъртя и опитва да застане на отсрещната страна. След като предаде Александра Гърдева в предаването и се сближи с нейните врагове, сега иска да направи нов рязък завой.

Виждайки големия хейт срещу нея, но главно срещу Виктория Капитонова, Блага се отрече от рускинята и вчера написа, че стиска палци за победа на Дениз Хайрула.

По-интересното обаче е, че Блага се застъпи за Алекс. В публикацията си тя похвали психоложката за върнатата роза и определи постъпката й за достойна.

Благовеста написа още, че истинската победителка е тази, с която Виктор ще е след предаването. В момента това е Александра, така че става ясно, че явно за Блага именно Алекс е истинският шампион, защото в крайна сметка Виктор падна в обятията й в реалния живот, а не само на екран.

Плеймейтката се отрече от притятелството си с хипнотерапевтката, въпреки че само Алекс я защити за свалените гащи.

След като видя обаче зрителските нагласи и предпочитания, Бонбонова се опитва да си изчисти имиджа и да покаже, че не е толкова лоша. Говори се, че именно Блага е сред момичетата, които са се обадили на Алекс да й се извинят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.