Дениз Хайрула изкусителка ли: Така и не успя да го „вдигне“ на Виктор! (още подробности)

0

Виктор Стоянов изобщо не харесва Дениз Хайрула като жена!

Дениз Хайрула влезе в „Ергенът“ като единствената най-разпознаваема участничка, благодарение не само на конкурса за Плеймейт, но най-вече на аферата й с Христо Сираков. Тогава някои моментално гракнаха, че видиш ли, тя ще е победителката и Виктор Стоянов няма да й устои. Така ли… Дръжки!

Дениз Хайрула
Голям срам за уж съблазнителката Дениз Хайрула

Виктор не само й устоя, но дори не я целуна през цялото предаване (изключваме приятелските прегръдки и „скопени“ целувчици по бузите, челото и прочие). Самата туркиня неведнъж намекна, че няма истинска целувка с Виктор, но не иска тя да го целува първа и ще изчака той да го направи. Е, той не го направи…

Дори снощи, на големия финал, докато бяха в къщата му и гледаха избрани кадри от формата, Дениз стоеше на едната страна на дивана, а Стоянов на другата. За разлика от Виктория Капитонова, която гушкаше през цялото време, с Хайрула се държа като евнух.

„Това е възможната най-голяма обида за всяка жена, камо ли за бръмчалка, която винаги се е мислела за голямата съблазнителка. Виктор явно показа, че не е привлечен и на йота. Абе, не му го „вдига“ и точка. Един мъж никога не би се сдържал ако има химия с дамата до себе си, щеше да я нагъне още на дивана“, коментират потребители.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.