Нямало секс ли: Ето коя участничка се е пуснала на Виктор още в предаването! (а той я съсипал)

0

Виктор Стоянов постъпил като страхливец с Благовеста Бонбонова!

„Два месеца и половина без секс?! Ама без никакъв секс?! Верно ли? Как издържа бе, човек? Или май не е било съвсем без секс“, смигна закачливо Цитиридис по време на снощното си шоу, докато на гости му беше той – Ергенът.

Виктор Стоянов
Виктор Стоянов с крайно не мъжко поведение към Блага

Виктор Стоянов, разбира се, потвърди, че не е имало никакво джиджи-биджи през целия престой на екипа в Турция, но истината се оказа друга. Знаем, че Блага Бонбонова бе момичето, което най-много се домогваше до Стоянов чрез еротични послания и чалъми. Тя бе и тази, която рева като изоглавена щом той я изгони.

Е, близки до обкръжението на плеймейтката разкриха защо точно е била цялата тази драма и потвърдиха, че не само е имало секс в предаването, но той е бил и друкратен. Първият път се случил веднага след началната среща на двамата, когато Благовеста галеше крака на Виктор под масата и ачик си просеше да я оправи.

Блага Бонбонова

„Това, което знаем е, че веднъж са се ч@кали в самото имение на Виктор, а веднъж тя му е правила разни хубави неща сред природата, когато операторите и екипа са ги оставили сами след снимките. Както се вика – няма лошо. Лошото е, че после се отнесъл с нея като с надуваема кукла и тотално спрял да й обръща внимание. А, когато тя му призна, че е влюбена, се уплаши и като пълен страхливец, я изгони“, коментират източниците. Точно това съсипало Бонбонова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.