Обрат! Алекс изневерява на Виктор с бившия на Джулиана Гани?

0

Илиян Найденов си пада по Александра Гърдева, Виктор е застрашен!

Бившият съпруг на Джулиана Гани застрашава връзката на Алекс и Виктор от „Ергенът“. Това стана ясно на снощното парти по случай финала на предаването, което се състоя в столично заведение.

Илиян Найденов е присъствал на партито, като очевидно е бил поканен от Алекс. Двамата работят заедно, тъй като психоложката е рекламно лице на чайовете за отслабване на фитнес инструктора.

Появи се обаче интересна снимка от купона, на която са Виктор, Алекс и Илиян. Случайно или не, хипнотерапевтката държи ръката на Найденов и си я е сложила много близо до чатала му, което говори за някаква интимност между тях.

Дали Алекс вече слага рога на Виктор, въпреки че са заедно от само седмица, не е ясно. Едва ли обаче има мъж, на когото да му е приятно жената до него да се държи така интимно с друг мъж.

Александра сподели в ефир, че е много свободолюбива и своеволна, докато Виктор бил ревнив. Тя каза, че това може да е проблем, защото за нея не е нищо да се флиртува с един мъж, докато имаш връзка с друг.

Припомняме, че Илиян Найденов е мъжът, с когото Джулиана Гани се разведе буквално преди дни. Той има от нея син на име Давид.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.