Първият семеен скандал: Виктор се обяснява на Алекс като ученичка заради Виктория! (ВИДЕО)

0

На Алекс не й се е понравило, че Виктор каза хубави неща на Виктория!

Победата на Виктория Капитонова в „Ергенът“ предизвика много коментари в интернет. Според мнозина тя е незаслужена и на Виктор му е било наредено от продукцията да я остави последна.

Фитнес маниакът каза много мили думи на рускинята накрая, сред които че нея е почувствал най-близка от всички жени в предаването. Точно това обаче не се е понравило на настоящата му половинка Александра Гърдева.

Двамата бяха заснети във видео как спорят ожесточено. Всъщност Виктор обяснява нещо разпалено на Алекс, а мнозина виждат в това първия скандал в тяхната връзка.

По всяка вероятност психоложката му е потърсила сметка за това, което каза на най-големия й враг в предаването. Няма как Алекс да не се засегне, защото именно тя смяташе, че е най-близкият му човек вътре.

Оказва се обаче, че може би всички са му били еднакви, защото Виктор каза пред Николаос Цитиридис, че като Александра е отказала розата му, той е изпитал облекчение, защото изборът му е станал по-лесен. Все пак обаче поясни, че ако тя беше останала докрай, може би на нея щеше да даде последната роза.

Връзката на Алекс и Виктор е едва от около седмица и затова все още не желаят да я обявяват.

ВИЖ ВИДЕОТО ТУК

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.