Затова се разведе! Даниел Петканов зле с парите, вози сина си в трамвая

0

Даниел Петканов закъса здраво с парите!

Журналистът Даниел Петканов очевидно вече е похарчил целия си хонорар от „България търси талант“, където беше водещ. Това става ясно от факта, че не може да си позволи все по-покачващия се като цена бензин и затова е оставил автомобила си, за да се придвижва с градския транспорт.

Дани сам призна тази сутрин, че чака трамвая заедно със сина си в центъра на София. Двамата с Габриел стоят на спирка, за да се придвижат.

Петканов е известен с любовта си към автомобилите, затова едва ли е оставил колата си от любовта към ходенето пеш. По всяка вероятност за него вече не е толкова лесно да си плаща бензина, който надхвърля 3 лв. за литър.

Даниел няма постоянна работа от почти 4 години. След като свалиха „Часът на Милен Цветков“ от ефира на Нова телевизия през лятото на 2018 г., Лудия репортер така и не си намери нещо постоянно, поради което доходите му често варират и не са стабилни.

За тези 4 години той се изявяваше главно в интернет като инфлуенсър. Беше и водещ на „България търси талант“, но шоуто продължава едва 3 месеца.

Наскоро Петканов пусна видео, в което разясни защо се е развел с жена си. От него стана ясно, че той се е чувствал потиснат и комплексиран от факта, че Александра работи повече от него и съответно печели повече пари от него.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.