Виктор унизи брутално Виктория: Никога не бих я избрал, ако знаех каква е!

1

Виктор Стоянов се разкая за избора си на Виктория в „Ергенът“!

Победата на Виктория Капитонова в „Ергенът“ никога нямаше да се състои, ако Виктор Стоянов е бил наясно с действията на рускинята в предаването. Това разкри самият той в „120 минути“ по Би Ти Ви.

32-годишният възпитаник на НСА заяви пред Светослав Иванов, че ако е знаел за заливането на Виктория срещу Александра, изборът му на финала би бил съвсем различен. По думите му излиза, че би избрал Алекс за победителка.

Виктор отново се оправда, че не е знаел за скандалната случка. Нито Алекс, нито Вики са му казали какво точно се е случило и затова не е реагирал адекватно.

Бившият професионален спортист направи всичко, за да се разкая за това, че не изгони Виктория. Пусна видео в социалните мрежи, в което съжалява за решението си. Многократно заяви, че никога не би избрал рускинята, ако е знаел какви ги върши зад гърба му.

Всичко това оабче се оказа съдбоносно за отношенията му с Александра Гърдева след „Ергенът“. Виктор я покани на кафе преди около седмица, за да й се извини, след което искрата между тях отново пламна и в момента са в любовна връзка, която е в самото си начало и затова изчакват да я обявят публично.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар
  1. П.Б. казва

    Това момиче Виктория е маниакален интригант.
    Такива не трябва да се показват по телевизията.Уронват престижа на медията.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.