Валентина печели Хелс Китчън и 100-те хиляди

0

Оспорвана и в същото време много заслужен апобеда на майсторката в кулинарните гозби – Валентина. На финала за първи път бяха две дами, този път мъжете осттъпиха в кухнята пред двете силни и темпераментни финалистки – Виктория и Валентина.

Жените бяха много по-добри в този четвърти сезон, до края почти не останаха мъжки представители на тази професия, често доминирана от шефове професионалисти.

Шеф Ангелов в кухнята

Валентина има немска дисциплина и опит, много познания в кухнята, от друга страна има дух и много упоритост, тя не се отказва и до края вярва в себе си.

Разбира се и конкуренцият ав лицето на Вики беше силна, по-млада, но много борбена и с много шъс, Виктория измести много свопи опоненти и си заслужи приза на финала. Двете финалистки имаха често спорове и наистъина не си допадаха, все пак играха много конкуретно, оспорвано и честно. Както шеф Ангелов, така и гостите на масите обаче дадоха превез на специалитетите на Валентина и тя си заслужи титла плюс паричен чек накрая ! Смятаме, че беше силен сезон и спечели най-добрия, вече стартират кастинги и за следващия кулинарен гуру на Хелс Китчън.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.