Най-сетне: Ето я актрисата, която завъртя главата на Георги Блажев! (СНИМКИ на Ива)

0

Георги Блажев хлътнал до уши по Ива Папазова!

Георги Блажев, прочул се в обществото след като стана панелист в „На кафе“, се осмели да обяви коя е дамата до него. Писателят беше сам от доста време като кой знае защо не му вървеше с нежния пол. Той ли е с високи претенции, дамите ли се оказваха все неподходящи, но е факт, че си кукуваше „самостоятелно“ от време оно.

Георги Блажев луд по Ива

Е, сега Блажев не само си е намерил половинка, но и не спира да повтаря колко е влюбен. В мрежата той най-после показа въпросната избраница и се оказа, че тя е актриса. Казва се Ива Папазова и е пловдивчанка, но в момента работи към бургаския театър.

„Казват, че щастието обичало тишината, ама аз пък обичам Ива“ – това оповести гръмко Блажев като пусна и фото, на което се е гушнал с Папазова. В профила на Ива пише също, че работи за шоуто на Цитиридис. Мацката е със светла коса и прави силно впечатление, че е напълно естествена.

Избраницата на Георги Блажев не е от типа фатална изкусителка и няма нищо изкуствено по себе си. Тя не си е сложила дори хиалурон в устните и очевидно се харесва такава, каквато е, за което можем да я адмирираме.

С писателя са заедно от месеци, но сега решават да признаят връзката, която май вече е сериозна.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.