Остаря: Плейбойката Соня Васи чукна 53 със сменена от фотошоп физиономия! (виж още)

0

Соня Васи се направи на по-млада, отколкото бе на 30!

Името Соня Васи беше символ на сексапил, но преди около 30 лета. Васи е единствената нашенка, която грейна на корицата на американското списание „Плейбой“ и бе Мис България в доста далечната 89-та година.

Соня Васи
Кого лъже Соня Васи?!

От времето на демокрацията Соня живее в Щатите и се развива там, като у дома в родината се връща все по-рядко. Въпреки това тя не е спряла да пуска снимки и видеа в мрежите, за да разпалва все още фантазиите на българските си почитатели (нищо, че много от тях са вече в пенсионна възраст).

Проблемите и кризата на старостта не са подминали и Васи, която въпреки че винаги е демонстрирала супер самоувереност и грандиозно самочувствие, днес изглежда силно комплексирана. Нормално. Плейбойката чукна 53 лазарника преди дни.

Тя се похвали, че си е поръчала личната торта на Том Круз, която струвала над сто долара. По-интересното за последователите й обаче бе, че Васи качи своя снимка, на която не е себе си. От толкова фотошоп и филтри за подмладяване, в момента тя изглежда по-млада отколкото е била на 25, което е невъзможно.

Васи се докара по-опъната от на 25 години

„То хубаво си е опънала лицето като на кукла от порцелан, но повечето филтри не могат да се справят добре с шията, а там личи всичко. Пък и кой нормален човек ще се върже на муцуна, която не изглежда риална, а нарисувана“, коментират зевзеци.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.