20-годишната Биляна Лазарова няма естествено място по себе си! (СНИМКИ преди и сега)

0

Биляна Лазарова се направи пластмасова едва на 20 години!

Биляна Лазарова или Биляниш, както е творческият й псевдоним, е едва на 20 години, а вече няма естествено място по себе си. Биляна, която преди години спечели конкурса за най-красива тийнейджърка, а като малка се яви на конкурса „Малките големи надежди“, не крие, че е цялата корекции и операции.

Биляна Лазарова
Биляна Лазарова цялата в корекции

Нещо повече – тя гордо вири нос и сама декларира в нета, че е пластмасова. И се харесва така… „Какво ми пука – искам го, правя го. Хубаво ли е, хубаво е. Дреме ми на екстеншъните какво ще каже някой и не разбирам изобщо онези жени, които отричат, че имат намеси, а то им личи от космоса“, коментира Биляниш.

Снимките преди и след на Лазарова ясно доказват какви цялостни намеси си е правила, макар че като дете тя беше истинска сладурана. Взимайки наградата за тийн, Билянчето очарова половин свят, но явно всичко опира до психиката и мозъка, а нейният казва „може и по-добре“.

Биляна в „Малките големи надежди“

Експерти обаче съветват нея и такива като нея да внимават много, защото подобни намеси са нож с две остриета. Особено в такава ранна възраст. „След време, когато кожата вече се е отпуснала от прекомерни вливания и изпълвания, неминуемо ще висне. Лошото е, че това може да й се случи и на 40 години“, коментират запознати.

Естествена си беше най-хубава

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.