Взрив: Връзката на Алекс Гърдева и Виктор Стоянов е чист пиар! (още подробности)

0

Разкриха жалката игричка на Виктор Стоянов и Алекс Гърдева!

Дни преди края на „Ергенът“ започнаха, уж случайно, да се появяват папарашки снимки на Алекс Гърдева и Виктор Стоянов. Първоначално рядко, тук-таме, а днес вече се изливат като водопад.

Виктор Стоянов
Пълен пиар, пълно фиаско е връзката на Виктор Стоянов и Алекс Гърдева

Щом и двамата имат договори с Би Ти Ви и не е трябвало да издават грам от финала на предаването, какво им пречеше да издържат още няколко дни, преди да се изтипосат публично на кафе?! Този въпрос си задават все по-често в нета, а се оказа, че питането е напълно логично.

Близки до обкръжението на Виктор Стоянов разкриха истината и тя е една – отчаян опит за пиар от страната и на двамата. Надушили, че именно сега е моментът да понатрупат пари от реклами, Алекс и Виктор решили да го играят двойка в реалността.

Признаваме, че това е хитър ход, с който да поддържаш интереса към себе си, след като отлично знаеш, че всяко чудо трае три дни, а вашето няма да издържи и толкова. Историята помни и знае, че повечето риалити персонажи се забравят от седмица до месец след финалните надписи на дадения формат. И каквото успеят да си заработят през това време, то им остава.

„Сами ще видите как Викторчо и Сашето ще се окажат отново сингъл след няма и месец. Като ще изфабрикуват някоя нелепа глупост – уж причина за раздялата им“, издават източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.