Ужасяващи разкрития направи топ моделът Маги Сидерова за риалити предаването Hell’s kitchen. Оказва се, че ресторантът, в който канят ВИП-ове и им сервират топ кулинарни изкушения, е истинска Кухня на Ада – в буквалния смисъл.

Сидерова е безкрайно разочарована не само от ястията, които са й поднесли, но и от продукцията като цяло. „Слаб екип, слаба организация, слаба продукция. Никой не смее да ви го каже, но аз няма да си мълча“, насоли ги Маги.

Освен че й се наложило да чака 3 часа пред ресторанта, след това чакала още толкова, за да й сервират храната, а за капак й объркали името, пише Lupa.bg. „Няколко пъти подчертах, че съм Сидерова, а те накрая пак ми изписаха фамилията Желязкова“, бясна е Маги.

Но това са бели кахъри в сравнение с това, което са причинили на стомаха й. Фитнес моделът дни наред имала жестоки киселини, силни болки в стомаха и задържала вода.

Маги далеч не е единствената, която разкрива за ужасиите в Hell’s kitchen. Отдавна статисти се оплакват от безкрайното чакане пред ресторанта и глада, на който са подложени след това. „Товарят ни в претъпкан автобус, плащат ни мизерни хонорари и накрая си тръгваме гладни“, разказвали са неведнъж напатили си участници в снимките.