Тайна сватба са вдигнали Диляна Попова и новото й гадже – ресторантьора Лъчезар Захариев, още миналото лято край морето. Това разкриха пред „Уикенд“ източници, близки до моделката, според които Попова е омъжена жена вече повече от година.

Оказва се, че Диляна и известният бизнесмен се познавали отдавна. Той дълго време я ухажвал, но заради връзката си с Асен Блатечки Попова не обръщала внимание на флиртовете.

Едва когато научила за многобройните изневери на актьора, моделката започнала да гледа с други очи на Захариев. Малко след раздялата с Блатечки, Попова приела да излезе на вечеря с ресторантьора и оттогава двамата били неразделни.

Попова има 8-годишен син от Блатечки, но с актьора така и не сключиха брак. Преди това моделката имаше още няколко сериозни връзки – с певеца Дичо, с наркобоса Христофорос Аманатидис-Таки и пилота Георги Танев, но с нито един от тях не се осмели да мине под венчилото.

„Лъчо може да не е секссимвол като Блатечки, но със сигурност на Дилянка ще й е по-добре с него. Той е доста заможен и нищо няма да й липсва“, коментират нейни приятелки.

Бърза проверка на Kliuki.bg показа, че Попова в действителност носи венчална халка на безимения си пръст.

Диляна Попова вече е омъжена! Бившата на Блатечки казала „Да“ на Лъчезар Захариев още миналото лято (ФОТО с халката)