Алекс от „Ергенът” май наистина е доста резкрепостена

Брюнетката всеотдайно се отдаваше на ласките на Виктор Стоянов в шоуто, но накрая показа характер. Тя напусна почти на финала риалити формата, обидена на „ергена” Виктор, че не я защити от злобата на Виктория Капитонова.

Но изглежда психоложката наистина не прощава предателството, въпреки че във формата останалите моми я нарекоха с какви ли не гнусни епитети.

След шоуто двамата с бившия гребец се показаха заедно на кафе и на пица, но според слуховете го направили заради пиар. И с Виктор станаха най-търсените инфруенсъри, като богато осребриха славата си.

А Александра Гърдева не забрави обидата от страна на фитнес инструкторът или въобще не е залитнала по него, подозират форумци.„Скромната” Алекс от „Ергенът” чопна за чатала бишият на Джулката (Скандално фото)

Но определено си е намерила друг фитнес запалянко. Той се оказа екс съпруга на Джулиана Гани.

Алекс и Илиян Найденов са вече бизнес партньюри. Брюнетката рекламира неговите чайове. Двамата заедно празнуваха рождения ден на фитнес инструктора.

Но според слуховете Александра Гърдева и Илиян са повече от партньори и вече са гаджета. Доказателство за това е снимка от купона на бизнесмена от Монтана, на която се вижда как Алекс е чопнала за чатала екс мъжа на Джулката.

„Тая Алекс уж е тиха и скромна, ама добре се е ориентирала към богат мъж. Те тихите води са най-дълбоки”, коментират фенове.

Източник: Лупа.бг