Накъде отива този свят: Учителка се „слага“ на абитуриенти, а абитуриентка идва с народна носия!

3

Учителка и ученичка си размениха ролите в Добрич!

Скандална се оказа появата на Миглена Георгиева, която преподава танци в СУ „Свети Климент Охридски“ в Добрич. Тя дойде на абитуриентския бал на 12 Б клас, на който е била класен ръководител в продължение на 4 години, с прилепнала по тялото розова рокля, която оформя задните й части и гърдите.

Коментарите в интернет не са никак благосклонни към русокосата учителка. Според повечето хора тя е дошла на бала в този вид, за да си търси сексуални приключения със свои ученици или по-млади колеги.

„Целта й е свалка с ученик. Срамота! Каква учителка е това?! Можеше да си покаже тялото и с по-стилна рокля, а така е като за сцената на „Пайнер“, възмущава се М. Г.

В същото време на същия абитуриентски бал направи впечатление едно момиче – абитуриентка, която се появи с народна носия. Това тотално преобърна представите за това, че абитуриентките търсят секс на бала си, а учителките просто ги придружават.

Очевидно девойката иска да възроди българските традиции и да покаже, че те още са живи. Това е похвално, но класната й провали картинката.

3 коментара
  1. Мария казва

    Вие май не знаете какво пишете .Първо баловете бяха в различен ден ,второ тя не и е класна и трето те са в различни училища .Първо проверете и после пишете🤬🤬🤬🤬🤬

  2. СССР казва

    След като изглежда така добре дамата защо да не се облече добре за бала на своите ученици.

  3. Лили казва

    Сравнението с Макрон ,както се опитаха да направят е неуместно.Там активната страна е той ,някои юноши се интересуват от зрели жени.Тук не е ясно какво демонстрира учителката,само тя знае.Учениците й са пълнолетни,свободни са,вече не им е учителка .Но публичността на този род отношения не винаги е уместна.Личното и интимно по- добре да остане такова.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.