Феновете тревожни: Нещо страшно се случва с Васил Найденов!

0

Васил Найденов отмени концерти

Нещо страшно се случва с Васил Найденов. Любимият певец изгуби гласа си и това стана повод да отмени запланувани участия.

Певецът вероятно ще се откаже да извива глас до края на месеца. Васко Кеца трябва да се лекува, за да възстанови гласовите си способности.

Най-добрият български изпълнител от малък страда от алергии. Затова винаги се пази зорко, за да не се влоши състоянието му. Часове след като имал участие в столичен клуб, Кеца усетил как алергията му се обострила. За да не се разболее повече, той решил да отмени участията си. Новината хвърли в ужас последователите му. Някои заподозряха, че звездата е пипнал коронавирус, както преди време се случи и с Лили Иванова. Която също отмени концерти, за да се излекува.

Веднага към естрадния изпълнител заваляха предложения за изпитани бабини илачи от различни негови фенове. Но неговият импресарио благодари на всички, като увери че топ звездата се доверявал за алергията си на своя доктор.

Самият Васил Найденов увери преди време, че непрекъснато си прави тестове за Ковид. А по време на пандемията отменил всички изяви, защото се страхувал да не пипне заразата.

Певецът почти никога не се е оплаквал от проблемите си и винаги гледал така да парира нещата, че да не се разбере за страданието му. Но заради планувани участия той трябвало да разкрие истината.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.