Диляна Попова проговори за сватбата си

Манекенката зарадва феновете си с новината, че не е омъжена.

„Колко пъти ме омъжват, за кого ли не. Че измислили и тайна морска сватба. Не, не съм се венчала и нямам намерение да го правя. Само че момчето ми вече е голямо и е неудобно да чете подобни нелепици”, изригна синеочката от Гулянци.

Повод за клюката бяха срещите й с бизнесмена Лъчезар Захариев. Двамата бяха засичани из различни столични заведения и близостта им не бе като на приятели.

Спряганото за ново гадже на манекенката е милионер и върти няколко оборотни заведения край морето. Диляна Попова не коментира дали са във връзка, но всички факти говорят за това.

Манекенката обаче всеотдайно се грижи за сина си Борил. Първокласникът е от любовта й с театрала Асен Блатечки. Лошото момче на киното и тя си разделят грижите по общия си наследник.

Блатечки разкри, че с Диляна Попова са разделени от преди две лета. Любовта им беше на приливи и отливи, но актьора е категоричен, че път назад няма. Той се раздели и с майката на голямата си дъщеря, вече студентка в чужбина, която пък заряза заради връзката си с манекенката. Въпреки че бе засичан в компанията на различни жени, Асен Блатечки не съобщава за нова любов в живота си.