Зрителки скочиха на Гала: Ако козметиката ти не е боклук, защо триеш коментарите?! (виж още)

3

Потребители бесни на Гала, обвиниха я в измама!

Гала може и да изкара късмет да води до пенсия отдавна втръсналото на мнозина „На кафе“, но не може да се зарадва на същия успех в частния си бизнес. Иде реч за козметичната линия, която тя пусна преди няколко години на нашия пазар и която предлага кремове, серуми за лице и два вида колаген за пиене. Уж морски.

Именно последният стана повод за гнева на зрителки, които редовно виждат рекламата на продуктите в мрежата, четат и съответно задават въпроси или коментират. Какво е учудването на болшинството обаче, когато се оказа, че коментар към постовете на марката на Гала в нета почти не може да се открие. Защото бива мигновено изтриван, освен ако не е хвалебствен, разбира се.

Един поглед стига, за да види всеки сам колко на брой са позитивните мнения под продуктите й и колко са затритите от нея лично или от админите. Под почти всяка публикация се мъдри по един, два, максимум три добри коментара, които най-често са под формата на емотикони. Думи рядко. За сметка на това обаче, тези на недоволните от цената и качеството са доста повече, но… изтрити.

При все, че Гала продава продуктите си на цени, на каквито можем да си купим такива на наистина класни чуждестранни марки, подобно отношение към хората е недопустимо и дори цинично. „Кой знае в кой селски гараж ги бъркат тия чудесии, не стига, че ги е оценила като чисто злато, ами и ще се прави на интересна с потребителите… Ай, сиктир, ма“, възмущават се в нета.

Коментари чрез Facebook

коментара

3 коментара
 1. Арис Димитриу казва

  Как не ви е срам! Аман от глупости! В какъв гараж се правят?! Продуктите се произвеждат от известна българска козметична фирма, която основно работи за износ. Продуктите са уникални. Да, скъпи са. Но някои хора тези пари ги дават за цигари за 1 седмица. Хората негодуват, защото уж български, а скъпи. То има български фирми, чието качество надминава в пъти чуждестранното.
  Разровете се и вижте коя е фирмата производител, а не да пишете врели-некипели!
  P. S. Аз имам само един крем от серията, и няколко тестера. Доволна съм много. Качеството е уникално. И не, нямам нищо общо с Гала. Просто ме е яд като се плюят свестни и работлива хора (като фирмата производител).

 2. Brinion казва

  Гала е такава хиена какво да кажа българищина

 3. Лидия казва

  Как не се наяде ..Алчност и наглост…а да не говоря ,че е безинтересна и противна в предаването и …

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.